Mannentrends

Herenjassen zijn er in alle soorten, maten en kleuren. De trend van 2015 heeft een stoere uitstraling en is niet kapot te krijgen.  Zeker met de heftige herfststormen die in Nederland veelvuldig voorkomen, is het heerlijk om een lekkere winddichte winterjas te hebben. Naast functionaliteit moet hij er natuurlijk ook nog wel leuk uit zien. De mannen van tegenwoordig zijn net zo modieus als vrouwen. Mannen zijn vaak ijdel en willen er goed verzorgd uitzien, dus ook in hun winterjas.

Anno 2015

De mannen van 2015 lopen graag rond in een bomberjack. Een gewatteerde jas waarin je het niet snel koud zult hebben, verkrijgbaar in allerlei kleuren. Naast de meeste uiteenlopende kleuren, is het voor een man ook heel normaal om een jack te hebben met een print. Ook jassen met een bontkraag zijn erg in bij mannen. Ze zijn lekker warm en hebben een heerlijk draagcomfort. Verder zijn ook mantels en parka’s erg in bij mannen. Vooral bij zakelijke afspraken ziet een man er in een mantel of parka verzorgd en representatief uit. En je wilt toch niets liever dan een goede indruk maken. Zeker als het gaat om klanten, want door een goede indruk achter te laten worden klanten geprikkeld om zaken met je te doen.

Uiteenlopende prijzen

De prijzen van winterjassen zijn behoorlijk uiteenlopend. Dit heeft te maken met het soort jas, maar ook met de kwaliteit. Jassen met een hoge kwaliteit hebben een duurder prijskaartje, net zoals jassen met een bontkraag. Deze zijn gewoon veel duurder in aanschaf dan een bomberjack. Echter veel aanbieders hebben ook regelmatig interessante aanbiedingen. Er zijn heel veel aanbieders en heel veel soorten heren winterjassen te koop. Voor elk budget is er een geschikte en modieuze jas te koop.

Mannen en winkelen

Ook al zijn mannen erg modieus, ze winkelen toch niet zo graag. Juist voor deze mannen is online shoppen de ideale oplossing. Je kunt eenvoudig de leukste jassen vinden en met elkaar vergelijken. Kun je niet kiezen, dan bestel je er toch meerdere tegelijk. De jas die je uiteindelijk leuk vindt, die hou je en de andere stuur je gewoon terug. Je kunt een jas altijd kosteloos terugsturen, indien deze je niet bevalt. Houdt er echter wel rekening mee, dat een jas binnen een bepaalde tijd teruggestuurd moet worden. Betalen doe je meestal online, maar soms kun je ook AfterPay betalen. Zorg ervoor dat je van tevoren weet welke voorwaarden de verschillende aanbieders hanteren.

Dus mannen heb je een leuke jas gezien, wacht dan niet langer en bestel hem nu. Want als je vandaag besteld heb je die waanzinnig leuke jas morgen al in huis. En als je online besteld kun je ook nog eens profiteren van hele leuke en interessante aanbiedingen.