Kleurrijke winterjassen

De winter is net voorbij en nu is de nieuwe winterjassentrend 2016 al weer bekend. Is je huidige jas aan vervanging toe, dan is het misschien wijs om toch al vast een kijkje te gaan nemen hoe de nieuwe mode eruit komt te zien.  Is er veel veranderd ten opzichte van vorig seizoen of valt dat juist wel mee?

Trendy 2016

Er zijn verschillende soorten jassen in de mode. Eén van de jassen is het bomberjack. Vooral de felle kleuren en grote prints zorgen voor een opvallend geheel. Deze dikke gewatteerde jassen brengen heel wat vrolijkheid teweeg. Het zijn sportieve jassen die door zowel mannen als vrouwen heel goed gedragen kunnen worden. Deze jas bestaat al meer dan 100 jaar, ooit ontworpen voor de piloten van de Amerikaanse Luchtmacht. Natuurlijk heeft het bomberjack steeds opnieuw een nieuwe look gekregen en ook de kwaliteit heeft enorme stappen vooruit gemaakt. De jas is nu zeker onmisbaar geworden in je garderobe.

De trenchcoat is de volgende jas die in een nieuw jasje gestoken is. Deze jas dankt zijn naam aan de trenches (loopgraven). In de Eerste wereldoorlog ontworpen voor de Britse soldaten die vanuit de loopgraven vochten. Trenchcoats zijn te krijgen in diverse stoffen. Wollen trenchcoats of jassen van Kasjmier zijn prijziger dan de katoenen of synthetische uitvoeringen. De lengte van deze jas is helemaal aangepast aan een lang vest of colbertje, wat er voor zorgt dat je er altijd representatief uitziet. De kleuren van de trenchcoats zijn net zo kleurrijk als die van de bomberjacks.

Speciaal voor vrouwen is er de Faux fur ontworpen. Dit is een jas die eenvoudig met elk kledingstuk gecombineerd kan worden. De kleuren zijn vrij neutraal zoals grijs, zwart en wol-wit. Er is echter ook een variant met een luipaardprint. De faux fur heeft een wollig en zacht uiterlijk en houd je tijdens extreme kou goed op temperatuur. Dit is een jas waarin je het zeker niet koud zult hebben.

De Parka is een jas die zeker niet mag ontbreken aan je kapstok. Deze jas beschermt je volledig tegen kou en wind. Er zijn zelfs voor de jongere generatie parka’s ontworpen. De jeugd die in de huidige maatschappij hele einden moeten fietsen om op school te komen, ondervindt veel profijt van deze schitterende jas. Deze design jas kun je in allerlei kleurnuances aanschaffen.

In een paar stappen je favoriete jas bestellen

Ben je op zoek naar een nieuwe jas, bezoek dan eens de websites van diverse aanbieders. Je kunt eenvoudig door de pagina’s lopen, op zoek naar de jas die bij jou past. Heb je je favoriete jas gevonden, dan wil je hem natuurlijk zo snel mogelijk bestellen. Bestellen is heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar de stappen op het scherm te doorlopen en de jas is van jou.