Trendy winterjassen 2015/2016

Ben je op zoek naar een sportieve winterjas? Dan kun je online allerlei leuke jassen vinden. De modetrend voor 2015/2016 is heel sportief. Met een sportief uitstralende winterjas ben je helemaal hot. Echter is het ook heel belangrijk dat een winterjas je beschermd tegen kou. Waar vind je nu de jas die helemaal voldoet aan de nieuwste mode, maar toch lekker warm is?

De meest trendy jassen

De meest modieuze winterjassen van 2015/2016 zijn toch wel jassen met veel prints. Gele jassen met opvallende bloemenprints of felle grote ruiten zijn een hot item. Dit zijn de jassen die je ook op de piste zult gaan terugzien. Deze kleurrijke winterjassen zullen de pistes opvrolijken. De witte sneeuw zal wemelen van kleur. Je ziet niet alleen rijk gekleurde jassen, maar ook nog lange jassen.

Vier categorieën

De jassen die je komende winter zult gaan zien, zijn onder te verdelen in vier categorieën. De Faux Fur is één van de jassen die je zult tegenkomen. Dit is een bontjas met een zacht en wollig uiterlijk, een warme jas waarin je je helemaal kunt verstoppen. De kleuren, zwart, grijs en wol-wit zijn ook in een tijgerprint te verkrijgen. Deze jas is op elk kledingstuk te dragen. Of het nu op een jurkje is of op een spijkerbroek, de Faux fur komt hoe dan ook helemaal tot zijn recht.

Het bomberjack is een jas die vroeger door piloten werd gedragen. De jas is super warm, omdat deze gevoerd is met dons of met een synthetische vulling. Hij is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen. Ga je op wintersport, dan is een bomberjack een goede aanvulling op de garderobe.

De parka is een winterjas die al jaren in de mode is. Het is een jas die je volledig beschermd tegen extreme weersomstandigheden. Deze winddichte parka met zijn capuchon beschermd je tegen een flinke regen- of hagelbui. Je draagt een parka niet alleen tegen de kou, maar ze zijn ook nog eens erg modieus. In een parka zie je er altijd trendy uit.

De trenchcoat is de oudste winterjas, ontworpen tijdens de Eerste wereldoorlog. Naast dat de trenchcoat stijlvol en modieus is, is hij eenvoudig op alles te combineren. Door zijn lengte kan hij gemakkelijk gedragen worden op een lang vest of over een colbertje.

Meerdere winterjassen

Het is altijd handig om meerdere winterjassen in je garderobe te hebben. Zo heb je altijd een jas die bij elke kledingstijl past en zie je er verzorgd en modieus uit. Voor elke smaak is er een jas. Wil je nu al een nieuwe winterjas aanschaffen dan kun je online de schitterendste jassen vinden, met elkaar vergelijken en eenvoudig bestellen. Zo ben je al klaar voor komende winter.